Mi másképp csináljuk a dolgokat

Igen-igen, tudjuk, hogy eldurrogtattuk a világ egyik legnagyobb közhelyét, de adj 30 másodpercet és megérted, hogy miért gondoljuk így.

Szituáció: szeretnéd videós / képi tartalmakkal feldobni a marketingedet.

A eset: találsz egy céget, akik projekt jelleggel néhány millió forintért rengeteg kreatív anyagot készítenek a cégednek (más cégek).

B eset: találsz egy céget, akik havi párszázezer forintért rengeteg kreatív anyagot készítenek a cégednek (ezek lennenénk mi).

A két eset nagyon hasonló, de mégis van két nagyon markáns különbség.

Az első különbség, hogy mi havidíjas fizetési modellel dolgozunk, így nem kell az együttműködés legelején kifizetned több millió forintot. Ha éves szinten nézzük, akkor a két esetben nagyjából ugyannyit fizetsz ki kreatívokra, viszont cashflow szinten egyáltalán nem mindegy, hogy egy hónapban fizetsz ki több milliót, vagy egy év alatt havonta egyenlő (és betervezhető) részletekben.

A második különbség, hogy mi nem egyszerre készítjük el a tartalmakat, hanem két havi pakkokban.

Ennek az az előnye, hogy például az első körben elkészített kreatívok letesztelése után az adatok és tapasztalatok alapján tudni fogjuk, hogy mi az ami működött és mi az ami nem és a következő adag kreatívot már ezek alapján tudjuk elkészíteni (vagyis adatokat gyűjtünk és ezek alapján optimalizáljuk a tartalmakat).

„A leggyorsabban növekvő cégek azért dolgoznak nagy mennyiségű kreatív fotóval és videóval a marketing kampányaikban, mert senki sem tudja megjósolni – aki igen az hazudik -, hogy melyik tartalom fog a legjobban konvertálni.” 

― Baranyai Örs, Follow Marketing tulajdonos

Készen állsz?

Csak egy kattintásnyira vagy attól, hogy felülj 2023 egyik legnagyobb hullámára és a tartalmaiddal berobbanj a köztudatba.

Ha készen állsz minderre és csak a magas minőséggel elégedsz meg, akkor nincs más hátra: